Front Board www.emsien3.com/челни-дъски by EMSIEN-3

Što je VelaSmooth?

VelaSmooth™ je metoda koja kombinira infracrveno i radiofrekvencijsko zračenje, uz vakuumsku i mehaničku mobilizaciju tkiva, koja učinkovito oblikuje tijelo i smanjuje masne naslage i celulit. To je prva, klinički dokazana, neinvazivna metoda koja prodire duboko u masno tkivo da bi tretirala celulit i oblikovala tijelo bez kirurških zahvata.

Radiofrekvencijsko zračenje, grijanjem masnog tkiva u dubini 5-15mm, povećava međustaničnu difuziju kisika; infracrveno zračenje povećava elastičnist kože i dodatno zagrijava hipoderm do dubine od 5mm, istovremeno štiteći kožu od oštećenja. Bolji prijenos djelovanja ostvaruje se kroz vakuum i rotirajuće, samočisteće RF elektrode koje mobiliziraju tkivo.

Znanost iza VelaSmooth metode

Znanost iza VelaSmooth metode
Sinergijsko djelovanje infracrvenog i radiofrekvencijskog zračenja; i vakuma uz mehaničku manipulaciju tkiva

Kakav je učinak VelaSmooth tretmana?

itekako primjetan, i to već nakon samo nekoliko tretmana

Zategnutija koža

Zategnutija koža
Poslije 11 tretmana

Smanjenje celulita

Smanjenje celulita
Poslije 14 tretmana

Smanjenje masnog tkiva

Smanjenje masnog tkiva
Šest tjedana nakon 10 tretmana

Izvanredno oblikovanje

Izvanredno oblikovanje
Mjesec dana nakon 8 tretmana

Pitanja i odgovori

informacije o VelaSmooth metodi
Koji se rezultati mogu očekivati nakon VelaSmooth tretmana?

Primjetno je postepeno poboljšanje celulita u tretiranim područjima, čvršća i zategnutija površina kože. Mnogi korisnici primjećuju oblikovanje područja bedara, donjeg dijela leđa, stražnjice, i smanjeni opseg tretiranih područja. Dodatne pogodnosti tretmana uključuju poboljšanu cirkulaciju i smanjene bolove u mišićima u tretiranim područjima.

Koliko se često izvode VelaSmooth tretmani?

Za značajno poboljšanje celulita i smanjenje opsega tretiranog područja preporuča se dolazak dva puta tjedno, u osam do dvanaest tretmana. Neki korisnici će možda trebati više dolazaka, ali to ovisi o individualnom stanju i brzini metabolizma. U slijedećem mjesecu, poželjno je napraviti tretman održavanja. Ovisno o individualnim rezultatima, u narednim mjesecima moguće je rjeđom učestalošću raditi kratke tretmane održavanja, prema potrebi.

Koliko je vrijeme mirovanja nakon tretmana?

Tretirano područje može izgledati rumeno ili ružičasto odmah nakon tretmana. To je prirodno zbog grijanja i manipulacije tkivom koja postiže prokrvljenost kože, i rumenilo se povlači u vrlo kratkom vremenu, najviše sat do dva. Moguć je osjećaj topline na tretiranom području nekoliko sati nakon tretmana. Sve ove reakcije su normalne i ne bi trebale smetati u obavljanju svakodnevnih aktivnosti odmah nakon tretmana.

Koji su neželjeni učinci?

Većina ljudi nije primijetila nuspojave, no kod nekih, nježnijih tipova kože može doći do crvenila, oteklina i modrica, što nije opasno i nestaje u roku od nekoliko dana. Ukoliko imate nježnu kožu, najbolje bi bilo posavjetovati se s osobljem Centra.

Korisnici mogu primijetiti povećanu količinu urina nakon tretmana. To je normalno, jer je tretman djelovao na stanice koje je apsorbirao limfni sustav i kroz limfnu drenažu izbacio van. Održavajte tijelo dobro hidriranim nakon tretmana unošenjem one količine vode koju Vam u tom trenutku tijelo traži.

Nazovite nas još danas i dogovorite besplatan pregled!

Pregled u Centru za njegu lica i tijela Adesso je besplatan. Napraviti ćemo Vam nakon toga ponudu, a Vi kasnije bez ikakve obaveze možete napraviti tretman kod nas ili negdje drugdje po Vašem izboru.