Front Board www.emsien3.com/челни-дъски by EMSIEN-3
DETOX
13/10/2015
POSEBNA PONUDA
19/11/2015

VAGHEGGI PRIMA

Zadebljana, suha, neelastična koža, “beživotna”? Pokušavate joj vratiti sjaj kremama koje inače koristite ,ali ne pomaže.

Tada je potrebno napraviti piling da bi se uklonile mrtve stanice i vratila čista i sjajna koža.

Kemijski pilinzi su kontrolirana vrsta pilinga, pokreću se pomoću jednog ili više sastojaka koji se nanose na kožu.Ovisno o molekulama koje se koriste, koncentraciji i trajanju primjene, ovi proizvodi mogu privlačiti vodu u tkivo, hidratizirati i opustiti ili potpuno obnoviti najgornji sloj kože. Pospješuje obnovu stanica putem uklanjanja stanica u rožnatom sloju i u isto vrijeme na dermalnoj razini inducira novu sintezu kolagena.

Linija Prima pogodna je za zrelu kožu koja postaje manje elastična i suha, za mušku kožu, za mladu kožu s različitim problemima: nadraženu, suhu ili nečistu-sklonu aknama.

 

EKSFOLIJACIJSKI TRIO

Prirodne kiseline za eksfolijaciju  s različitim veličinama molekula. Imaju sekvencijalne razine i djelovanje s pojačanom efikasnošću i zajamčenom tolerancijom.

-Laktobionska kiselina-(PHA)

-Glukonolakton-(PHA)

-Glikolna-(AHA)

Sve te kiseline potiču obnovu stanica i proces regeneracije i aktiviraju fiziološke mehanizme za sintezu kolagena i elastina.

 

CILJ PROFESIONALNOG VAGHEGGI PRIMA TRETMANA:

-poboljšava izgled, elastičnost i sjaj jer ubrzava promjenu kože te potiče obnovu stanica

-sprječava starenje kože zahvaljujući vrlo antioksidativnom djelovanju

-pomaže koži da upije ostale aktivne sastojke

-pojačava djelovanje svih tretmana, posebno tretmana protiv starenja

-hidratizira

-pomaže procesima popravka kože

-smanjuje tamne mrlje

-zaglađuje i smanjuje crvenilo na koži sklonoj aknama i koži nakon akni

-u zimi je ovaj tretman dvostruko vrijedan. eliminira sivilo kožezbog nedostatka kisika u zatvorenom prostoru ili u kontaktu sa zagađenim sredinama. Uklanja slojeve mrtvih stanica, smanjuje dubinu sitnih bora i sprječava da se štetne čestice gomilaju u njima.

 

 Vagheggi Prima je idealan kao priprema kože  za bilo koji drugi tretman( bore, akne…) jer pojačava djelovanje tih tretmana, ali isto tako funkcionira kao samostalni tretman uz kućnu njegu.