Front Board www.emsien3.com/челни-дъски by EMSIEN-3
Eh taj celulit!!
04/03/2015

Ogledalce, ogledalce

Prema istraživanjima, žene provedu 120 (sto i dvadeset!) sati godišnje gledajući se u ogledalo, što je otprilike 5 punih dana.

Ako postoji bilo koji dio tijela na koje pazimo i ponosne smo, to je naše lice i koža. Bilo kakva promjena, ako nije na bolje, nam se ne sviđa. Dapače, u stanju smo se ozbiljno zabrinuti. I zbog toga dobiti bore. Dvostruka šteta.

Centar za njegu lica i tijela Adesso posjećivale su korisnice koje su došle na preporuku prijateljica i dosada nisu imale iskustva s naprednim metodama (IPL, Vela ili mezoterapija). Nerijetko bi na moju staloženu, nimalo zabrinutu gestu reagirale s minijaturnim upitnikom.

Kako to radi? Jeste sigurni da će upaliti? Kada ću vidjeti rezultat? A što ako ode ukrivo?

Povjerenje je danas ključna stvar. Imati povjerenja u osobu kojoj se povjeravate da izvršava nešto na vašem licu, a uključuje čudnovatu svjetlost, toplinu, ‘pikanje’, u najmanju je ruku hrabro. Nakon što bih im objasnila da nema mjesta panici, već završetkom mog info pulta vidjela sam da su im se obrve vratile na uobičajeno mjesto i da su odahnule. Lijep je osjećaj kad možeš pomoći 🙂

U svakom slučaju, ovaj (Vesnin) blog, služi da malo-pomalo razbijemo taboo oko nekih zahvata, a i da moje čitateljice uvide koje su stvarne prednosti i što im koristi. Danas ima jako mnogo metoda, i nisu sve funkcionalne za sve probleme. Potrudila sam se educirati i isprobati mnoge metode i zadržala sam se na nekoliko uistinu dobrih. Iz te želje je 2008. i nastao Centar za njegu lica i tijela Adesso, jer smatram da moj pristup ima koristi i ne sramim se to reći.

Shvaćam svoje korisnice, tu sam upravo da pomognem i objasnim. Što god vam nije jasno, mejlajte, pitajte, dođite i razgovarajte. Na taj način ne gradimo samo dobar odnos odnos, već se i bolje upoznajemo sa detaljima problema.

Pišite mi na mail, nazovite me na 091 543 1440 ili dođite osobno u Kuzminečku 4 u Vrbanima. Tu sam zbog vas, drage djevojke 🙂

A ako me želite pratiti na društvenim mrežama, pri dnu stranice su ikonice. RSS je za one koje žele biti obaviještene o najnovijem članku prije svih drugih.