Front Board www.emsien3.com/челни-дъски by EMSIEN-3
AHA, BHA, PHA
13/03/2015
Čokolada
25/03/2015

Nešto novo

Prošao je i ovaj vikend ljepote i fitnesa. I kao i svake godine zaletim se do velesajma da virnem kaj ima novoga i da pozdravim ekipu tj.poslovne partnere.

Utisci

Sajam ljepote tj. Dani ljepote odavno nisu što su nekada bili, ali odem se malo prošetati. Tako sam i ove godine ležerno šetala između štandova koji su uglavnom nudili nokte i nokte i nokte.. A ja nokte ne radim.

Kozmetike baš i nema ili nisam obraćala pažnju; ili sam tražila poznate brandove  sa kojima sam navikla raditi. Vjerojatno ovo zadnje.

Pa sam malo svratila do Snježane, Sanje i Ivane – ekipica iz Bioline-a. Imaju ekstenzije trepavica. Razmisliti ću.

Pa onda još jedan đir i stižem do Selverta. Hrvoslav i Milo odmah nude smokve (dalmoši), čokoladice, piće.. Dečki uvijek spremni na šalu.

I na kraju da se javim i Vagheggi timu – Petru , Vesnama i Jeleni naravno.

Moram priznati da nisam mislila ništa kupovati, uzimati nove tretmane, ali ne ide to tako lako. Da mogu, uzela bi sve!

Tako sam od Vagheggi uzela koncentrat za napredni celulit koji radim u kombinaciji sa Velasmooth aparatom. Kombinacija se u ovih par dana pokazala izuzetno dobrom.

Dečki iz Selverta su toliko nahvalili  nove proizvode, peel-off maske s matičnim stanicama da sam ih jednostavno morala uzeti. Četiri vrste maski za četiri različita problema kože. Tako imam peel-off masku za hidrataciju kože, revitalizaciju, anti age i za smirivanje osjetljive kože. Inače, matične stanice iz švicarske jabuke usporavaju proces starenja, stimuliraju regeneraciju stanica, a koži daju mladenački i prirodni izgled.

Za kraj…

selvert glamourI za kraj nešto što mi se jaaako svidjelo. Glamour svijeće za masažu i aromaterapiju. Ne, to nije svijeća koja se zapali da fino miriše dok vas masiram, to je svijeća koja se pretvara u ulje s kojim vas masiram. Arganovo ulje je poznato kao zlatno ulje, bogato je vitaminom E i hrani i smiruje kožu.

Osim svijeća tu su i patrone za depilaciju od arganovog ulja koje omogućuju blagotvornu depilaciju i manje bolni postupak, pa prve dvije klijentice koje se odluče  za masažu Glamour, dobiti će gratis depilaciju nogu sa patronama od arganovog ulja.