Front Board www.emsien3.com/челни-дъски by EMSIEN-3
Marula ulje
23/04/2015
VELA LIPANJ
28/05/2015

LINEA PRIMA

Prošla je zima, a koža Vam je nakon zimskih radosti ostala suha, dehidrirana, naborana, siva i beživotna, bubuljičava.Ljeto je pred vratima, a još niste riješili probleme na koži. Sunce će samo pogoršati sadašnje stanje kože i potrebno je nešto učiniti.

Koji tretman odabrati?

Prije no što sunce uistinu grane, moja preporuka je  probati Prima tretman na bazi kiselina. Znam da se neki groze na sam spomen kiselina, ali ove su toliko lagane da nakon tretmana niste crveni i možete se slobodno našminkati (ako baš morate ..negdje). Šminka će i bolje stajati.

Prima je fokusirana na usporavanje metaboličkih procesa koji se događaju od 30 godine života nadalje, kao i na činjenicu da se proizvodnja novih stanica smanjuje.

Prima stimulira obnovu stanica i oslabljuje veze između stanica na površini kako bi potakla njihovo odvajanje ali se isto tako brine o dobrobiti novih stanica.

Posebna sinergija molekula kiselina radi eksfolijaciju ali u isto vrijeme hidratizira, štiti od slobodnih radikala i obnavlja kožu održavajući savršene uvjete za očuvanje života stanice.

Ukratko, Prima minimizira bore, povećava sjaj kože, izjednačava boju, povećava hidrataciju, zaglađuje kožu, pomaže ulasku aktivnih sastojaka , pojačava djelovanje ostalih tretmana posebno tretmana protiv starenja…

Tretman Prima je namjenjena za zrelu kožu koja postaje manje elastična i koja gubi prirodnu blistavost mlade kože, za muškarce , jer osim  što čini kožu elastičnijom, uklanja nečistoće tipične za mušku kožu, za mladu kožu s različitim problemima; nadraženu, suhu ili nečistu (sklonu aknama ili nakon akni).

Počastite se Prima tretmanom a ja ću Vas počastiti hot oil masažom leđa iz linije Glamour.

Ponuda je na stolu do 18. 05.