Front Board www.emsien3.com/челни-дъски by EMSIEN-3
VELA LIPANJ
28/05/2015
VAGHEGGI PRIMA
26/10/2015

DETOX

Ljeto je prošlo, celulit se više ne vidi ispod hrpe odjeće, ponovo se čeka proljeće da se krene u napad na te ružne naslage. U međuvremenu se ne skuplja samo celulit, skupljaju se i kile i sve one nuspojave koje idu uz višak kiligrama. Ne mislim samo na estetski izgled, već i na tromost tijela, nakupljanje tekućine u tijelu, toksini “zaglavljeni” u “špeku”…

Sve se to može ublažiti masažama, raznim tretmanima na tijelu, a ja upravo imam odličan proizvod za ta stanja.

Vagheggi Acqua Detossinante potiče obnovu stanica i pomaže koži u procesu detoksikacije na način da se koža oslobodi svih molekula koje usporavaju fiziološke procese.

Cilj ove linije je probuditi i detoksicirati kožu i pripremiti je za bolje djelovanje anticelulitnih tretmana, kao Velasmooth, ali obzirom da se  tretman radi na cijelom tijelu, nakon Acqua Detossinante tretmana osjećati će te se “lakše” i “čišće”!!!

Acqua Detossinante tretman je namjenjen za svaku kožu bez obzira na godina jer koža ima tendenciju skupljanja toksina koji potječu od metaboličkog otpada, okoliša, stresa.

Linija proizvoda je napravljena isključivo s aktivnim sastojcima iz mora.

Aktivni sastojci:

  • Sinergija morskog planktona i arginin ferulata: potiče djelovanje proteasoma, pravih spalionica modificiranih tvari poput otrova, također pomaže popraviti oštećene strukture.
  • Bijela Amazon glina: hvata, upija i uklanja toksine, mineralizira i budi tkivo
  • Spirulina plava alga:jedina alga bez joda, osigurava sve elemente koje koža treba-proteine, ugljikohidrate, esencijalne aminokiseline vitamine..Djeluje kao antioksidans i energizira revitalizirano tkivo oslobođeno od stranih tvari.