Front Board www.emsien3.com/челни-дъски by EMSIEN-3
POSEBNA PONUDA
19/11/2015
OBAVIJEST
01/08/2016

ČIŠĆENJE LICA

Na sam spomen mehaničkog čišćenja lica (istiskivanja prištića) diže vam se kosa na glavi. Uz obavezno pitanje “a jel ima neki drugi način, mene to boli…?” Naravno da ima, al’ niti jedan tretman ne može zamijeniti klasično čišćenje lica. To je jedan od najstarijih načina njege lica i nije se mijenjao kroz godine. Ali..

Mješovite, masne, problematične kože su sklone pojačanom lučenju sebuma. Ukoliko  se takva koža ne čisti dolazi do začepljenja pora, stvaraju se miteseri i akne. Ukoliko akne nisu prerasle u velike upalne procese (najčešće hormonalni disbalans) takva koža je spremna za čišćenje. Ukoliko je koža dosta problematična poželjno je češće raditi čišćenje lica , tj. ovisno o problemu, ali isto tako nije dobro čistiti lice ni prečesto jer se koža nepotrebno traumatizira.

Da se izbjegne dodatno traumatiziranje kože, njega lica se upotpunjuje nekim drugim tretmanima, npr. kiselinama.. Na taj način koža duže ostaje čista i općenito stanje kože je poboljšano.

Uglavnom, kada dođete na čišćenje lica u Adesso, postupak je ovakav. Prvo ću vam očistiti lice od make-upa, nečistoća ..pa malo pilinga..pa malo tonificirati..pa ćemo  onda  pariti uz ugodnu masažu lica, da se malo opustite. Onda ide čišćenje lica nježno (kažu mi da sam nježna) i obzirno. Dozvoljavam brundanje ako će vam biti lakše.

Cijena tretmana je 160,00 kn i traje 1 i 1/2